PICTAN

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Webdesign
Uw website is vaak de eerste indruk die een klant van uw bedrijf krijgt. Die eerste indruk mag natuurlijk niet meteen de laatste zijn. Wij bouwen daarom websites met een unieke, eigen identiteit. Wij combineren uw huisstijl met de wensen en doelen van uw bezoekers.


Vindbaarheid in Google
Al onze websites worden opgeleverd met de nieuwste webtechnieken. Dit zorgt voor mooie, snelle websites die ook nog eens goed door Google en andere zoekmachines worden gevonden.

Responsive webdesign
Wij zijn gespecialiseerd in responsive webdesign. Dit houdt in dat uw website automatisch mee schaalt met een desktop, tablet en smartphone. Hiermee bereiken we een optimaal design voor de bezoeker, ongeacht het gebruikte medium.

Beheer in eigen hand
U wordt bij ons altijd eigenaar van het content management systeem (cms) en betaalt geen licentiekosten. Het wijzigen van pagina's is heel eenvoudig met de persoonlijke handleiding die u van ons krijgt. Wij leveren websites in combinatie met een onderhoudscontract. Wij zorgen voor updates, veiligheidsscan, backups en hulp bij vragen.

Meerdere talen
Verwacht u bezoekers uit verschillende landen? Dan is de multilanguage oplossing alles wat u nodig heeft om eenvoudig een meertalige website te beheren. Alle onderdelen van de website kunnen aangepast aan de gekozen taal.

 


  • : PICTAN
  • : Webwinkels
  • : Christiaan van de Lagemaat
  • : Middenmolenplein 8
  • : 2807 GZ
  • : Gouda
  • : 0641520023
  • : http://pictan.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

PICTAN Gouda

Foto's van PICTAN

PICTAN Gouda (img nr 1) PICTAN Gouda (img nr 2) PICTAN Gouda (img nr 3) PICTAN Gouda (img nr 4) PICTAN Gouda (img nr 5) PICTAN Gouda (img nr 6)

Schrijf een review

U dients eerst in te loggen voordat u een review kan plaatsen. Als u hier voor het eerst bent, kunt u zich hier registreren, of klik hier om u in te loggen.


Reviews van PICTAN

Er zijn nog geen reviews van PICTAN .