Jan Reek natuursteen

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Voor al het maatwerk in natuursteen. Door de jarenlange ervaring en opgebouwde kennis zijn wij een partner in het vinden van een maatwerkoplossing. Natuursteen wordt in onze eigen fabriek volledig verwerkt van groot brok natuursteen, rechtstreeks afkomstig uit vele landen over de wereld uit de groeve, tot aan het eindproduct. Dit betekend onder andere zagen, schuren, afwerken en polijsten. Een bewerkelijk proces dat wij volledig zelf in de hand hebben en daar waar nodig kunnen bijsturen
Binnen Jan Reek natuursteen werken we met een enthousiast team van vaste krachten met langdurige ervaring in het verwerken van natuursteen. Een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft.
Naast alle producten die toepasbaar zijn in bouw en interieur is Jan Reek natuursteen ervaren in het restaureren van historische panden. In deze panden is in het verleden veel natuursteen verwerkt. Binnen en buiten de woning of pand en eveneens als gevelbekleding, dorpels, trappen en vensterbanken.
Door de eeuwen heen, door gebruik en/of weersomstandigheden, is het natuursteen soms aangetast of er zijn slijtage sporen zichtbaar. Door het natuursteen in historische panden te restaureren kunnen zij weer in eer worden gebracht.
Bij de restauratie worden authentieke details weer teruggebracht en zal de uitstraling van het pand weer voor eeuwen zijn hersteld. Hierbij komt de oude ‘ambacht’ van natuursteen bewerken bij kijken omdat alle details zo authentiek als mogelijk teruggebracht moeten worden wat machinaal vaak niet mogelijk is.

 


  • : Jan Reek natuursteen
  • : Overige
  • : Dhr. Vreeker
  • : Neutronweg 9
  • : 1627 LG
  • : Hoorn
  • : 0229-210341
  • : http://www.janreek.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Schrijf een review

U dients eerst in te loggen voordat u een review kan plaatsen. Als u hier voor het eerst bent, kunt u zich hier registreren, of klik hier om u in te loggen.


Reviews van Jan Reek natuursteen

Er zijn nog geen reviews van Jan Reek natuursteen .