Visma Software

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Visma Software is een professioneel softwarebedrijf waarbij ‘het zorgen voor tevreden klanten’ bovenaan de prioriteitenlijst staat. Op dit moment is Visma Software voorzien van twee vestigingen waarvan één in Amersfoort en één in Amsterdam. Het verschil tussen deze twee vestigingen zit hem in de doelgroep. Amersfoort richt zich vooral op zorginstellingen en woningcorporaties met e-hrm- en salarisoplossingen terwijl Amsterdam een compleet aanbod biedt voor mkb-organisaties met vooral de nadruk op ERP en financiële software, offline en in de cloud.

Visma Software levert open en flexibel in te richten software aan meer dan 30.000 klanten in zowel het mkb als de semipublieke sector. Bent u op zoek naar oplossingen voor in uw bedrijf? Dan bent u bij Visma Software aan het juiste adres. Wij bieden een solide basis en/of een geïntegreerde oplossing voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Daarnaast kunnen online- en offline backofficeapplicaties worden gecombineerd met elkaar, want beiden communiceren via webservers met andere internettoepassingen.

Visma Software is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS. Zij zijn marktleider in Scandinavië en behoren tot de top-10 van Europese businesssoftwarehuizen. De kernactiviteiten zijn toch wel het automatiseren, integreren en outsourcen van bedrijfsprocessen. Bekende merken in het klantenbestand van Visma Software zijn bijvoorbeeld Wehkamp en TUI Nederland.

Naast ons telefoonnummer en onze diverse sociale media (Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+), zijn wij ook te bereiken via: info@vismasoftware.nl.

 


  • : Visma Software
  • : Automatisering/IT
  • : Rob van Loenen
  • : Modemweg 37
  • : 3821BS
  • : Amersfoort
  • : 0334545111
  • : http://nl.visma.com/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Visma Software Amersfoort

Foto's van Visma Software

Visma Software Amersfoort (img nr 1)

Reviews van Visma Software

Er zijn nog geen reviews van Visma Software .