Linnenatwork

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Linnenatwork is de specialist met kwalitatief hoogwaardige horecalinnen voor professioneel gebruik. Deze linnenspecialist richt zich niet op de consumentenmarkt, maar op de zakelijke markt. Deze winkel ligt in Soest, ligt daarom erg centraal in Nederland en hierdoor kunt u ons gemakkelijk bereiken en bezoeken!

Linnenatwork heeft geen webshop, maar heeft wel een Nederlandse en een Belgische website. Ons assortiment bestaat uit bedlinnen, tafellinnen, badlinnen en hotelbedden. Hiermee richten we ons niet alleen op de hotelbranche, maar ook op andere branches:

- Restaurants
- Hotels
- Sportzaken en verenigingen
- (Zorg)instellingen
- Wasserijen
- Kapsalons
- Bungalowparken
- Sauna’s
- Groepsaccommodaties

Wat kunt u van Linnenatwork verwachten? Wij beschikken over een groot standaardassortiment hotellinnen en leveren daarnaast ook de meest exclusieve producten. Voor elk soort linnen kunt u bij ons ervoor kiezen om linnen te bestellen met of zonder eigen inweving of borduring. Linnenatwork beschikt over een breed assortiment in op maat gemaakte tafelrokken en statafelhoezen. Ons assortiment bedden voor uw hotel is zeer scherp geprijsd. Op gebied van hotelbedden is Linnenatwork een zeer betrouwbare partner. Daarom kent onze kwaliteit hotelbedden een 3-jarig garantietermijn.

U kunt bij ons altijd rekenen op vrijblijvend advies en hulp in onze winkel. Op onze website vindt u hoe dan ook wat u zoekt. Wij maken gebruik van de beste fabrikanten om dit te kunnen realiseren. Zo blijkt ook dat het duurste niet altijd het beste hoeft te zijn zoals u aan onze voordelige prijzen kunt zien.

 


  • : Linnenatwork
  • : Handel/groothandel
  • : Ernest Martens
  • : Kerkstraat 5
  • : 3764 CR
  • : Soest
  • : 0356216042
  • : http://www.linnenatwork.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Linnenatwork Soest

Foto's van Linnenatwork

Linnenatwork Soest (img nr 1)

Reviews van Linnenatwork

Er zijn nog geen reviews van Linnenatwork .