holysmartphone

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

HolySmartphone® is in snel tempo uitgegroeid tot een begrip in omgeving. Ook landelijk geniet men van onze betrouwbare producten en diensten. De basis van ons bedrijf is gebouwd op klanttevredenheid, persoonlijke service, kwaliteit en onze klanten iedere dag weer de beste prijzen kunnen garanderen..

Door jarenlange ervaring in de zakelijke en particuliere telecommunicatie markt weten wij als geen ander hoe heilig “(Holy)” een smartphone kan zijn voor zijn gebruiker. Vanuit dit perspectief verrichten wij alle reparaties met; zorgvuldigheid, professionaliteit en uiterste bekwaamheid. Tevens worden bij ons bijna alle reparaties binnen 30 minuten verricht, klaar terwijl je wacht! Zelfs ‘s avonds en in de weekenden.

HolySmartphone® heeft zich niet alleen ontwikkeld op reparaties van mobiele telefoons en tablets, maar ook gespecialiseerd op de verkoop van gebruikte smartphones; Apple, Samsung, LG, Nokia, Huawei, Sony, Alcatel & HTC. De toestellen die door ons worden aangeboden zijn razend populair omdat deze veelal in nieuwstaat verkeren, inclusief garantie en zeer scherp geprijsd. Wij behoren dan ook tot één van de goedkoopste gebruikte smartphone aanbieder van Nederland!

Wij verkopen toestellen niet zomaar! Elk toestel wordt bij ons aan een zeer strenge en uitgebreide selectieprocedure onderworpen en 100% getest voor deze verkocht wordt in onze webshop of winkel. Ons testteam checkt de hardware, de software en natuurlijk het uiterlijk. Daarnaast checken we of het toestel niet gestolen is met behulp van de database van de politie (stopheling.nl). 100% verzekerd van een perfect en betrouwbaar apparaat!

 


  • : holysmartphone
  • : Telecommunicatie
  • : A. Kuyumcu
  • : heiligeweg 43-A
  • : 1561 DE kr
  • : Krommenie
  • : 075-6415169
  • : http://www.holysmartphone.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Schrijf een review

U dients eerst in te loggen voordat u een review kan plaatsen. Als u hier voor het eerst bent, kunt u zich hier registreren, of klik hier om u in te loggen.


Reviews van holysmartphone

Er zijn nog geen reviews van holysmartphone .