Horecaking.nl

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Opzoek naar een grootkeuken specialist? Horeca King is uw specialist als het gaat om ventilatie en afzuiging voor uw horeca grootkeuken. Horeca King levert o.a. horeca-afzuigboxen, afzuigkappen, afzuigkasten, afzuigmotoren, axiaalventilatoren, buisventilatoren, dakpijpventilatoren, dakventilatoren, geurfilterkasten en koolstoffilterkasten voor uw horeca grootkeuken in verschillende soorten, maten, merken en uitvoeringen. Alle producten van Horeca King voldoen aan de wettelijk gestelde (EU) normen en bepalingen binnen de horeca branche en zijn van Europese komaf. Horeca King is uw specialist in ventilatoren en luchtbehandeling voor de horeca en industrie, zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Heeft u een afzuiginstallatie of een toevoerinstallatie nodig of wilt u uw kanaalwerk op korte termijn gaan vervangen of werkt uw standenregelaar niet meer naar behoren en is hij toe aan vervanging? U vind het allemaal bij Horeca King. Ook verkoopt Horeca King grootkeukenapparatuur, u vindt het allemaal in onze shop. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem contact met onze klantenservice, want ons assortiment is zo groot dat niet al onze producten staan vermeld in ons shop. Wij staan u graag te woord en helpen u verder met het vinden van uw juiste grootkeuken afzuiging, ventilatie of apparatuur en misschien bent u wel onze volgende tevreden klant.

Wij leveren horeca afzuiginstallaties, luchttoevoer- en luchtafvoerinstallaties van verschillende merken zoals; Casals, Chaysol, Fischbach, Nedfan, Rosenberg, Ruck, S&P en Torin Sifan deze merken staan hoog aangeschreven in de horecabranche.

 


  • : Horecaking.nl
  • : Handel/groothandel
  • : Oktay Bogutekin
  • : Ledeboerstraat 70-01
  • : 5048 AD
  • : Tilburg
  • : 013 5908845
  • : http://https://www.horecaking.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Horecaking.nl Tilburg

Foto's van Horecaking.nl

Horecaking.nl Tilburg (img nr 1)

Schrijf een review

U dients eerst in te loggen voordat u een review kan plaatsen. Als u hier voor het eerst bent, kunt u zich hier registreren, of klik hier om u in te loggen.


Reviews van Horecaking.nl

Er zijn nog geen reviews van Horecaking.nl .