Schipholtaxi van het Noorden

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Schiphol taxi van het Noorden

Een taxi naar Schiphol? Schiphol Taxi van het Noorden is de Schiphol taxi van Groningen, Friesland en Drenthe! Bij Schiphol taxi van het Noorden deelt u de taxi niet met anderen, dus geen lange omwegen, geen onaangenaam gezelschap, wel zo prettig toch! Wij hanteren vaste prijzen en berekenen geen toeslagen als; nachttoeslag of bagage toeslag. Schiphol Taxi van het Noorden, een goedkope Schiphol taxi met een uitstekende en betrouwbare service!

Schipholtaxi van het Noorden is sinds 2010 een begrip in de drie noordelijke provinciƫn en wij worden veelvuldig benaderd door particulieren, bedrijven en instellingen. Mede door onze betaalbare en betrouwbare dienstverlening zijn wij in enkele jaren flink gegroeid en ontstond er steeds meer de vraag of wij ook vervoer naar andere luchthavens, dan wel airports verzorgden. Uiteraard verzorgen wij dit ook, echter verzorgen wij dit onder de naam Airport Taxi Vervoer. Wilt u naar een andere luchthaven als Schiphol, verzoeken wij u onze site: www.airporttaxivervoer.nl te bezoeken.

 



Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Schrijf een review

U dients eerst in te loggen voordat u een review kan plaatsen. Als u hier voor het eerst bent, kunt u zich hier registreren, of klik hier om u in te loggen.


Reviews van Schipholtaxi van het Noorden

Er zijn nog geen reviews van Schipholtaxi van het Noorden .