TheMiddleman.nl

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Projectmanagement

Als uw bedrijf of organisatie niet ingericht is om projecten uit te voeren is het vaak een extra belasting voor Uw eigen personeel om naast hun eigen werk ook nog eens een project op te starten en succesvol af te ronden.
Uw personeel moet doen waar ze goed in zijn en het opstarten en succesvol afronden van een project kunt u het beste over laten aan een externe projectmanager van TheMiddleman.nl. Hij neemt op het gebied van het project de regie over en functioneert tevens als een klankbord. Zaken die uw eigen personeel door de routine in het werk over het hoofd ziet kan hij in een sparringsgesprek identificeren en benoemen.

MKB onlinestrategie

Als ondernemer bent u expert op uw vakgebied en dat is voor u het aller belangrijkste. Dat uw bedrijf online goed vertegenwoordigd is, is tegenwoordig ook een must. Een professionele uitstraling van uw website is het halve werk als mensen op zoek zijn naar de beste ondernemer in uw branche.
Uw moet vooral doen waar u goed in bent en wij verzorgen uw online visitekaartje zodat u professioneel overkomt. We doen een intake waarin we samen bepalen hoe u het beste geprofileerd kan worden en kijken welke zaken u zelf kunt aanpakken en welke wij u uit handen kunnen nemen. Ons streven is om kosten efficient te werken, maar wel het maximale voor u er uit te halen.


Personal Branding

Ook als mens moet u goed voor de dag komen. Een sociaal profiel geeft een eerste indruk en is bepalend hoe mensen over u denken. Wij kunnen uw profiel gratis scannen en u ontvangt een overzicht met eventuele tips om uw profiel aan te passen. Vul het formulier onderaan op de pagina aan en vink LinkedIn Profiel check aan.
Het kan ook zijn dat u op zoek bent naar een (andere)baan, ook daarbij is een goed LinkedIn profiel belangrijk. Wij verzorgen ook sollicitatietrainingen om te zorgen dat u er alles aan heeft gedaan om aangenomen te worden bij uw nieuwe werkgever.

PC Suppport

Als u computer, laptop of tablet er spontaan mee ophoud komt dat altijd ongelegen. Wij kunnen uw probleem analyseren en uiteraard in overleg werken aan een passende oplossing voor uw probleem. De uitleg geven wij in Jip en Janneke taal want wij willen dat u begrijpt wat er gebeurt. We zoeken altijd naar de goedkoopste oplossing.
Bent u op zoek naar een nieuwe computer, laptop of tablet dan kunnen wij kijken welk apparaat voldoet aan uw behoefte. Heeft u vragen over Windows 10, tablets en smartphones, WhatsApp, Facebook, veilig internetten of een ander onderwerp dan kunnen wij u op weg helpen.

 


  • : TheMiddleman.nl
  • : Advies/consultancy
  • : Rene Amsterdam
  • : Karperveen
  • : 3205HC
  • : Spijkenisse
  • : 0853011530
  • : http://https://www.themiddleman.nl/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 


Reviews van TheMiddleman.nl

Er zijn nog geen reviews van TheMiddleman.nl .