Homewatchers.nl

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Huisoppas huis & huisdieren op locatie excellent geregeld.

HomeWatchers.nl is een professionele organisatie, gespecialiseerd in ‘exclusieve’ oppasbemiddeling en tijdelijk woningbeheer afgestemd op uw individuele wensen.

Al meer dan 20 jaar ervaring voor betrouwbare en discrete oppas in huis en verzorging huisdieren tijdens uw afwezigheid wegens zakenreizen, vakanties of anderszins.

Veelal gaat het om bewoning van het huis en nog belangrijker de goede en liefdevolle zorg voor uw huisdieren.
Bij HomeWatchers.nl kunt u rekenen op ‘echte dierenliefhebbers’ die hier tijdens de werving specifiek op geselecteerd zijn.

Ons team van uiterst zorgvuldig geselecteerde dynamische en representatieve HomeWatchers bestaat uit 50-plussers die zeer gesteld zijn op huisdieren.

50-plussers van ‘goede conduite’ met uitstekende referenties. Zij staan dan ook synoniem voor; representatief, betrouwbaar, zorgzaam, proper en discreet.

Het succes van HomeWatchers.nl is dan ook voornamelijk te danken aan de voortreffelijke zorg en toewijding van de HomeWatchers waarop steeds weer een beroep kan worden gedaan. Een oppasperiode is pas geslaagd als alle partijen er een prettig gevoel aan overhouden

 


  • : Homewatchers.nl
  • : Zakelijke dienstverlening
  • : NJMM Schiks
  • : Postbus 31361
  • : 6503 CJ
  • : Nijmegen
  • : 0242022842
  • : http://www.homewatchers.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Homewatchers.nl Nijmegen

Foto's van Homewatchers.nl

Homewatchers.nl Nijmegen (img nr 1) Homewatchers.nl Nijmegen (img nr 2) Homewatchers.nl Nijmegen (img nr 3) Homewatchers.nl Nijmegen (img nr 4) Homewatchers.nl Nijmegen (img nr 5) Homewatchers.nl Nijmegen (img nr 6) Homewatchers.nl Nijmegen (img nr 7) Homewatchers.nl Nijmegen (img nr 8)

Schrijf een review

U dients eerst in te loggen voordat u een review kan plaatsen. Als u hier voor het eerst bent, kunt u zich hier registreren, of klik hier om u in te loggen.


Reviews van Homewatchers.nl

Er zijn nog geen reviews van Homewatchers.nl .