Vertaalbureau translation kings

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Het voordeligste vertaalbureau van Nederland

U heeft zojuist de eerste stap gezet op weg naar een professionele vertaling van uw tekst. Maar dan, hoe gaat zoiets verder?
Om te beginnen met een luisterend oor. Wat voor document wilt u vertaald hebben? In welke taal is het geschreven? Naar welke taal moet het vertaald worden? Wanneer moet het af zijn? Zijn er bijzondere wensen?
Simpele vragen, althans dat lijkt zo. Het zou ook zo maar kunnen gaan om een vertaling van een juridisch stuk van het Armeens naar het Swahili. En, oh ja; kan het snel af zijn?

Waarin onderscheidt vertaalbureau Translations Kings zich van anderen?

Uiteraard hebben we een gekwalificeerde vertaler Armeens - Swahili voor u. En snel af? Geen probleem! Maar we gaan verder; de vertaler die we voor u inschakelen is ook nog eens bekend met de juridische terminologieën in de betreffende talen.
Vertaalbureau Translation Kings kan namelijk putten uit een reservoir van honderden vertalers die een enorme hoeveelheid talencombinaties beheersen. We vinden dus altijd wel een vertaler die de juiste talencombinatie beheerst, snel aan de slag kan, én gespecialiseerd is in het onderwerp van de opdracht.
Aangezien veel van onze vertalers in het buitenland wonen kunnen we u vaak opmerkelijk snel van dienst zijn. Als u naar bed gaat werkt een Spaanse vertaler in Buenos Aires nog uren door en staat een Chinese vertaler in Beijing al weer zo'n beetje op. En ook in de weekends ligt het werk bij ons niet stil.

Hoe kan Translation Kings zo goedkoop zijn?

Dit is mogelijk omdat Translation Kings enkel uit 'brainpower' bestaat. We hebben geen kantoorgebouwen, geen wagenparken en geen bazen die topsalarissen en bonussen opstrijken. Niets van dat alles. Wat we wel hebben zijn 800 gekwalificeerde vertalers (onze brainpower) die werken volgens het BYOD-principe (bring you own device). Nog afgezien van het feit dat hierdoor de overhead stevig gedrukt wordt is het voor vertalers ook wel zo prettig dat ze mogen wonen waar ze willen en kunnen werken op computers van hun eigen keuze. Onze vertalers wonen dan ook overal ter wereld. Het internet is bij de uitvoering van onze werkzaamheden dan ook een onmisbare vriend. Maar hoe leuk dat ook allemaal klinkt, er is één zaak waar we uitermate streng op zijn: De kwaliteit. De lat ligt altijd op Olympische hoogte.
Neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag.

 


  • : Vertaalbureau translation kings
  • : Zakelijke dienstverlening
  • : cor perz
  • : Comeniusstraat 2a
  • : 1817MS
  • : Alkmaar
  • : http://translationkings.nl/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 


Reviews van Vertaalbureau translation kings

Er zijn nog geen reviews van Vertaalbureau translation kings .