incassojustitia Hoorn

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Debiteurenbeheer Hoorn
Debiteurenbeheer Hoorn is een initiatief van Incasso Justitia. Heeft u klanten die niet betalen? Besteed het debiteurenbeheer dan zo snel mogelijk uit aan Debiteurenbeheer Hoorn. Niets is zo vervelend als dat debiteuren geen of te weinig geld overmaken. Het is begrijpelijk dat u zich zorgen maakt over uw inkomsten en dat er conflicten ontstaan. Debiteurenbeheer Hoorn is een incassokantoor dat deze zorgen uit handen neemt en conflicten uit de weg gaat.

Wij zoeken naar een passende oplossing
Vanwege onze jarenlange ervaring als incassokantoor zijn wij op de hoogte van de redenen dat debiteuren niet aan hun verplichtingen voldoen. Regelmatig komt het voor dat debiteuren wel willen betalen, maar om een bepaalde reden niet kunnen betalen. Debiteurenbeheer Hoorn start in dat geval een passende incassoprocedure en zoekt samen met de debiteur naar de juiste oplossing. Door het toepassen van een dergelijke incassoprocedure zijn uw klanten eerder geneigd om het verschuldigde bedrag naar u over te maken en zal het een positieve uitwerking hebben op de relatie tussen u en uw klanten.

Uw keuze voor Debiteurenbeheer Hoorn
Debiteurenbeheer Hoorn werkt effectief en houdt altijd het doel voor ogen, namelijk het innen van uw vorderingen. De meeste vorderingen worden al voldaan in de minnelijke fase van het incassotraject. Een ander voordeel is dat de incassokosten worden doorberekend aan de wanbetaler. Als opdrachtgever hoeft u dus niet te betalen als de hoofdsom en de incassokosten door de debiteur zijn voldaan.

Gerechtelijke incassoprocedure
Als uw debiteur de factuur na de nodige ingebrekestellingen nog steeds niet betaalt, kan een gerechtelijke incassoprocedure worden ingezet. Daarbij stelt Incasso Justitia de dagvaarding op, schakelt de deurwaarder in en onderbouwt uw vordering voor, tijdens en na een eventuele zitting. De buitengerechtelijke kosten kunnen worden verhaald op de wanbetaler. Echter als de debiteur uiteindelijk niet blijkt te kunnen betalen, door bijvoorbeeld een faillissement, loopt u het risico deze extra kosten niet te kunnen verhalen op de debiteur. Dat is de reden dat Debiteurenbeheer Hoorn u ook adviseert over de haalbaarheid van een gerechtelijke incassoprocedure.

 


  • : incassojustitia Hoorn
  • : Banken/financiele diensten
  • : Kees Pieters
  • : De Corantijn 31-J
  • : 1689 AN
  • : Zwaag
  • : 0229-760063
  • : http://www.debiteurenbeheer-hoorn.nl/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 


Reviews van incassojustitia Hoorn

Er zijn nog geen reviews van incassojustitia Hoorn .