Zeker niet aan te raden om heel veel redenen!

OPTIMUM Renovatie, bouw & vastgoedonderhoud, Zoetermeer
waardering: cijfer: 1 van de 5
Geschreven door: H Li op 06-05-2016

Laat dit bedrijf NIET je verbouwing/renovatie uitvoeren!!! Tenzij je zit te wachten op:

-Zeer lange uitloop van werkzaamheden
-Afspraken die niet worden nagekomen
-De hele tijd erachteraan moeten gaan wanneer het werk eindelijk eens wordt opgepakt en opgeleverd
-Achteraf nog zelf moeten klussen omdat de afwerking zeer slecht is

Wij hebben de verbouwing van badkamer, keuken, toilet en stucwerk aan hen uitbesteed. Het zou 3 weken duren, maar heeft uiteindelijk 2 maanden geduurd! Doordat Optimum zo uitliep met de werkzaamheden, kwamen andere geplande klussen door andere partijen/vakmannen onder druk te staan en hebben we onze verhuizing moeten uitstellen! Gedurende de tijd hebben we heel vaak achter Micheal en z'n personeel moeten bellen; ze namen vaak niet op, belden niet terug of beloofden iets wat weer niet werd nagekomen.
Daarna, toen alles eindelijk af was, constateerden we dat de afwerking op een aantal plekken in de woning zeer slecht is: kitwerk is niet gedaan of ziet er niet uit, stucwerk is niet glad, tegels zitten helemaal onder de voeg omdat na het voegen niet is schoongemaakt.

We hebben met Micheal contact opgenomen en wilden hem een kans geven om alles te herstellen en wellicht nog iets positiefs over hem kan zeggen, maar helaas. Wederom een loze belofte van hem, we wachten ondertussen al bijna 7 weken op zijn herstelacties!!!!!! Weliswaar is er geprobeerd om een afspraak te maken, maar de manier waarop: we krijgen bijvoorbeeld om 11uur in de ochtend een bericht dat ze om 13uur langs kunnen komen. Laten we weten dat dat niet gaat, en geven we aan dat we wel op die en die dag kunnen, dan wordt er niet op gereageerd.

Wees gewaarschuwd en denk heel goed na of je echt met dit bedrijf in zee wilt! Foto's hadden we op zijn Facebook pagina gezet als bewijs, maar deze zijn verwijderd!